Vippipaikat

Kirjoittanut Vippaaja - 1.8.2012

Supervippi vertailee yksityiskohtaisesti seuraavien suosittujen ja halvimpien vippipaikkojen vippejä. Vipit ovat kerätty käsin mainittujen yritysten sivuilta, jotta voisimme taata sinulle parhaan mahdollisen laadun vertailuissa.

Suomessa on lukuisia vippipaikkoja, joista parhaat on mainittu vasemmalla olevassa taulukossa. Kyseiset yritykset harjoittavat kattavaa internetmarkkinointia, jotka luovat hyvää mainetta brändille. Tämän takia vippipaikkojen luotettavuus on selvästi parempaa luokkaa kuin niiden vippiyritysten, jotka ovat jättäneet tämän kaltaiset panostukset kokonaan tekemättä.

Joka tapauksessa vipin ottajalla on nykyään luotettavat lähtökohdat ottaa vippejä, sillä vippialaa on saatu hyvin kuriin ja koronkiskontaa sekä muuta hämärää toimintaa harjoittavat vippipaikat on saatu pois alalta. Lainaajan täytyy kuitenkin olla tarkkana vipin takaisinmaksussa, jos haluaa säilyä ylimääräiseltä harmilta.

YritysLainamäärätIkärajatHae lainaa tästä
Credit24100 e - 1000 eK19
Ekstraluotto50 e - 2000 eK21
Euroloan100 e - 5000 eK18
Freedom500 e - 700 eK22
OmaLaina.fi100 e - 20000 eK20 - K22
Pikavippi.fi100 e - 200 eK18

Vippipaikkojen vertailua

Kuten on helppo huomata, yhä useampi pikavippipaikka tarjoaa vippejä jo 18-vuotiaalle Suomen kansalaiselle. Jos ikärajat ovat yleensä K18 luokkaa, on tarjolla olevien lainojen suuruuksissa sitä vastoin suuria eroja. Lähes joka vippipaikasta saat 50e vipin, mutta vain harva tarjoaa 1000e takuuttomia vippejä. Yli 1000e mentäessä täytyy ilman takuuta olevan vipin ottajan olla jo paljon vanhempi kuin 18-vuotias.

Vippien takaisinmaksumäärät vaihtelevat vieläkin enemmän. Voit vertailla niitä käsin vippipaikkojen sivuilta tai sitten käyttää tarjoamaamme vertailua, johon olemme keränneet valmiiksi kaikki tiedot allekkain. Vertailuun pääset helpoiten klikkaamalla sivun ylälaidassa olevia linkkejä joko lainasumman tai ikärajan mukaan. Koko vertailu ilman rajoituksia löytyy Vertailu-nappulan takaa.

Pieni vertailu pikavippipaikkojen kesken säästää sinulta aikaa ja varsinkin rahaa. Voit säästää huomattavan osan rahasta, jos etsit ja lainaat halvimman vipin. Vippipaikat vippeineen vaihtelevat huomattavasti keskenään, joten muista kuitenkin tarkistaa lainaehdot aina ennen kuin otat vipin, jottet joudu sinisilmäisyyden uhriksi.

Parhaat pikavippipaikat

Supervippi.comin kaikki vippipaikat on lueteltu vasemmalla. Näistä kaikki ovat suositeltavia vaihtoehtoja vipin ottamiseen, sillä listalle on päässyt vain harvat ja valitut suomalaiset vippipaikat. Parhaan paikan valitset kuitenkin sinä, sillä kukaan muu ei voi tietää omaa tilannettasi.

Käytä hetki ylimääräistä aikaa ja säästä kymmeniä euroja! Se on kuin ilmaista rahaa äärettömän pienellä vaivalla.

Vinkkejä halvimman vipin löytämiseen

Yleisen harhaluulon mukaan olisi vain yksi paikka, josta kaikkein halvin vippi on mahdollista saada. Totuus kuitenkin on se, että halvin vippi löytyy siitä vippipaikasta, joka tarjoaa juuri sinulle sopivaa vippiä. Vippipaikkojen tarjonta vaihtelee huomattavasti.

Hyvä periaate halvimman vipin löytämiseen on selata Supervippi:comin vippivertailua tai vaihtoehtoisesti vain valita oheisesta listasta parhaalta kuulostava vaihtoehto. Sillä jos vaihtoehto ns. kuulostaa hyvältä, on yritys käyttänyt mainostamiseen sen verran rahaa, että se on jäänyt sinulle mieleen. Mainostaminen taas kertoo siitä, että yritys pystyy investoimaan markkinointiin siinä määrin, että luottavat omaan toimintaansa.