Pikavippi 150 e

Kirjoittanut Vippaaja - 25.11.2013

Pikavippi 150 e on lakimuutoksen jälkeenkin, yllättävää kyllä, vielä lainantarjoajien valikoimassa. Vaikka näin pienestä lainasta laillisesti saatavat tuotot ovat hyvin pieniä, lainantarjoajat luottavat siihen, että 150 e pikavipin ottanut palaa vielä takaisin yrityksen asiakkaaksi isompi laina mielessään. Käytä Supervippi.com:n pikavippivertailua ja löydä itsellesi edullisin pikavippi 150 e!

YritysLainaLaskuLaina-aikaEriäIkärajaLainaa netissä
Ekstraluotto150 e179 e30 pv121v
*ensimmäistä kertaa kyseisestä yrityksestä lainaavalle

Jos et ole varma, onko 150 e vippi varmasti se oikea vaihtoehto, kurkista Supervippi.com:n vippivertailua, jossa kaikki pikavipit on ryhmitelty selkeästi vierekkäin vipin suuruden mukaan.

Vipin ottaminen ei ole häpeä. Suomalaiset ottavat vippejä arkisiin äkillisiin rahantarpeisiin, kuten Helsingin Sanomien jutusta käy ilmi. Tutkimuksen mukaan keskimääräinen vipin suuruus on reilu 200 euroa, joten 150 e pikavippi on siihen nähden vielä kohtuullisen pieni summa.

Ensikertalainen vippiä ottamassa?

Seuraava lista helpottaa ensikertalaista ottamaan vipin omalle tililleen mahdollisimman halvalla: Varmista ensin, että tarvitset varmasti vippiä. Hyviä vinkkejä talouden ylläpitoon löytyy Kuluttajaliiton sivuilta.

  1. Valitse taulukosta haluamasi vippi, halvimmat vipit löytyvät taulukon alkupäästä.
  2. Ennen lopullista päätöstä varmista, ettei firma revi ylimääräisiä piilokuluja vipilleen.
  3. Hae lainaa pikavippifirman hakulomakkeella.
  4. Varmista mahdollisten tarjousten voimassaolo, esim. alennusta nopeammasta takaisinmaksusta.
  5. Maksa laskusi ajoissa!

150 euron vippi tuo raha-asiasi kuosiin

Vaikka 150 euroa ei ole suuri summa, saa sillä kuitenkin paljon aikaan. Arjen pienet kulut yllättävät usein ja ongelma syntyy kun tili on tyhjä ja seuraavaan palkkapäivään on vielä muutama viikko. 150 e vippi tuo yllättävän paljon apua tähän tiukkaan tilanteeseen.

Kuten Helsingin Sanomat esittää, on pikavippien markkinointiin lisätty paljon järkevä viimeisen vuoden aikana. Tämä helpottaa vippivertailua ja luo luottamusta vippiyrityksiin. Supervippi.com:n vippivertailussa olevat yritykset ovat valittu lähes 100 yrityksen joukosta. Vaatimuksena myös 150 e vippien vertailuun pääsyyn on ollut reilut säännöt vippejä myönnettäessä.

Markkinoinnissa täytyy nykyään näkyä selkeästi vippien ottamisesta aiheutuvat kulut. Puutteliset tiedot aiheuttavat 50 000 euron sakot, jotka määrättiin viime vuonna OPR-Vakuudelle, joka kielloista huolimatta jatkoi markkinointa ilman tarpeellisia tietoja. Markkinointivirhe luultavasti oli inhimillinen erehdys, sillä OPR-Vakuuden vippiyritykset ovat tunnetusti yksiä parhaista vaihtoehdoista ottaa 150 e vippi.