Pikavippi 50 e

Kirjoittanut Vippaaja - 25.11.2013
Pikavippi 50 e on lakimuutoksen jälkeenkin, yllättävää kyllä, vielä lainantarjoajien valikoimassa. Vaikka näin pienestä lainasta laillisesti saatavat tuotot ovat hyvin pieniä, lainantarjoajat luottavat siihen, että 50 e pikavipin ottanut palaa vielä takaisin yrityksen asiakkaaksi isompi laina mielessään. Käytä Supervippi.com:n pikavippivertailua ja löydä itsellesi edullisin pikavippi 50 e!

YritysLainaLaskuLaina-aikaEriäIkärajaLainaa netissä
Ekstraluotto50 e60 e30 pv121v
*ensimmäistä kertaa kyseisestä yrityksestä lainaavalle

Pikavippi 50 e 2013 lakimuutoksen jälkeen

Vuonna 2013 pikavippi 50 e on mahdollista saada aivan kuten edeltävänäkin vuonna. Vaikka vuoden 2013 lakimuutos muuttaakin pikavippialaa huomattavasti, ei se kuitenkaan lopeta sitä kokonaan.

Hallituksen tekemä muutos pikavippialan toiminnan rajoittamiseksi muuttaa alan toimintaa selkeästi. Korkokaton ansiosta pienien lainojen saaminen vaikeutuu, mutta ei käy kuitenkaan mahdottomaksi. Kaikki Supervippi.com:n pikavipit on päivitetty lakimuutoksen jälkeen, joten voit tehdä vertailua aivan rauhassa.

Kuinka nopeasti saan 50 e pikavipin?

Pikavippi on tosiaan nimensä veroinen, sillä varsinkin pienet lainat - pikavippi 50 e mukaan lukien - saapuu hakemusprosessin alusta laskettuna muutamassa minuutissa. Ainoa rajoitus on se, ettei vippejä myönnetä klo 23 ja 7 välillä. Tämä estää yölliset, ehkä huonolla päätöksentekokyvyllä otetut vipit.

Itse hakemukseen kuuluu vain muutama vaihe. Jos otat vippiä valitsemastasi yrityksestä ensimmäistä kertaa, varmennat henkilöllisyytesi ensin verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lisäät tarvittavat lisätiedot, kuten yhteystietosi ja valitset haluamasi vipin summan - esim. 50 e - ja ajan - esim. 2 viikkoa. Yritys ilmoittaa onko nimissäsi mahdollista ottaa haluamaasi vippiä. Jos on, varmistat vipin lainaamisen. Tämän jälkeen rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa. Varmista kuitenkin, että vippiyritys pystyy toimittamaan rahat omaan pankkiisi nopeasti. Tämä vaatii nimittäin sen, että yrityksellä on itsellään omassa pankissasi tili.

Pikavippi 50e on näin helposti tililläsi, eikä aikaa kulu viittä minuuttia kauempaa.

Ensikertalainen vippiä ottamassa?

Seuraava lista helpottaa ensikertalaista ottamaan vipin omalle tililleen mahdollisimman halvalla: Varmista ensin, että tarvitset varmasti vippiä. Hyviä vinkkejä talouden ylläpitoon löytyy Kuluttajaliiton sivuilta.

 

  1. Valitse taulukosta haluamasi vippi, halvimmat vipit löytyvät taulukon alkupäästä.
  2. Ennen lopullista päätöstä varmista, ettei firma revi ylimääräisiä piilokuluja vipilleen.
  3. Hae lainaa pikavippifirman hakulomakkeella.
  4. Varmista mahdollisten tarjousten voimassaolo, esim. alennusta nopeammasta takaisinmaksusta.
  5. Maksa laskusi ajoissa!

 

Jos et ole varma, onko 50 e pikavippi varmasti se oikea vaihtoehto, kurkista Supervippi.com:n vippivertailua, jossa kaikki pikavipit on ryhmitelty selkeästi vierekkäin vipin suuruden mukaan.

Vipin ottaminen ei ole häpeä. Suomalaiset ottavat vippejä arkisiin äkillisiin rahantarpeisiin, kuten Helsingin Sanomien jutusta käy ilmi. Tutkimuksen mukaan keskimääräinen vipin suuruus on reilu 200 euroa, joten 50 e pikavippi on siihen nähden vielä kohtuullisen pieni summa.