Pikavippi Tupas-tunnistautumisella

Kirjoittanut Vippaaja - 30.9.2012

Vippiä otettaessa sitä tarjoavan yrityksen on oltava varma kenelle rahaa lainaa, jotta tarpeen tullessa yrityksen on mahdollista periä laina takaisin oikealta henkilöltä. Tämän lisäksi Suomen laki edellyttää vippiyrityksiä tunnistamaan kaikki asiakkaansa jollain varmalla tunnistusmenetelmällä.

Tunnistautuminen onnistuu postissa postitoimihenkilöiden avustuksella, mutta paljon yleisempi, kätevämpi ja nopeampi tapa on jo monille tuttu Tupas-tunnistautuminen.

Pikavippien Tupas-tunnistautumisen ABC

Tupas-palvelussa pankki tunnistaa asiakkaan vahvalla sähköisellä tunnistautumisella. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi seuraavista kolmesta tunnistautumismenetelmästä täytyy täyttyä:

  1. Käyttäjätunnukset
  2. Avainkoodi esim. pankin tarjoamasta henkilökohtaisesta avainlukulistalta
  3. Sormenjälki

Näistä kolmesta vaihtoehdosta kaksi ensimmäistä ovat ehdottomasti suosituimmat. Tässä tapauksessa vippiyritys lähettää pankille tunnistautumispyynnön asiakkaastaan. Pankki hoitaa tunnistautumismenettelyn ja tarjoaa vippiyritykselle vahvistetut asiakastiedot osoite- ja sotu-tietoineen. Tähän pankin vastuu loppuu. Pankki ei vastaa asiakkaan ja palveluntuottajan välisen oikeustoimen sitovuudesta tai sisällöstä.

Esimerkkejä kyseistä palvelua tarjoavista vippiyrityksistä

Alle Supervippi.com on merkinnyt eriäitä hyvä vaihtoehtoja vippiyrityksistä, jotka tarjoavat vippejä Tupas-tunnistautumista käyttämällä. Jos haluat vertailla halvimpia vippejä tarkemmin, mene Supervippi.com:n vippivertailuun. Kaikki vippiyritykset tarjoavat vippiä pankkitunnuksilla poikkeuksetta.