Pikavippi pankkitunnuksilla

Kirjoittanut Vippaaja - 4.1.2015

Pikavippi pankkitunnuksilla on turvallisin tapa ottaa pientä lainaa. Se on nopeaa ja yksinkertaista. Ota selvää eri vaihtoehdoista ja vertaile!

Pikavippilain uudistuksen jälkeen pienlainaa ottavan tulee tunnistautua lähes poikkeuksetta pankkitunnuksilla. Tämä varmistaa pienlainayrityksille ensisijaisesti lainan ottajan henkilöllisyyden, mutta myös luottokelpoisuuden ja yleisten raha-asioiden kunnossa olon.

Vuoden 2013 lakiuudistuksen myötä voit olla varma siitä, että et joudu maksamaan ylimääräisiä piilokuluja, sillä ottaessasi pikavipin pankkitunnuksilla, pikavippiyrityksellä ei ole oikeutta periä lainaprosessista senttiäkään kuluja. 

Mitkä yritykset tarjoavat pikavipit pankkitunnuksilla?

Jos tarvitset vipin nopeasti, muista tarkistaa ennen kuin otat vipin pankkitunnuksilla, että vippiyrityksen pankki pystyy toimittamaan omaan pankkiisi vipin ilman toimitusaikaa. Jos yritys toimittaa vipin eri pankista kuin omasi, voi toimitukseen mennä parikin pankkipäivää.

YritysLainamäärätIkärajatHae lainaa tästä
Credit24100 e - 1000 eK19
Ekstraluotto50 e - 2000 eK21
Euroloan100 e - 5000 eK18
Freedom500 e - 700 eK22
OmaLaina.fi100 e - 20000 eK20 - K22
Pikavippi.fi100 e - 200 eK18

Vippi pankkitunnuksilla on hyvä tapa ottaa vippi, kun haluat löytää halvimman vipin. Halvin vippi löytyy Supervippi.com:n vertailusta, kunhan jaksat muutaman minuutin tarkastella vertailuita. Ylläolevista yrityksistä kaikki tarjoavat vippejä pankkitunnuksilla.

Itse pankkitunnistautuminen hoidetaan suomalaisten pankkien yhteisellä TUPAS-tunnistautumisella, jossa käytät omia nettipankkitunnuksiasi kirjautuessasi vippisivustolle. Saat tämän jälkeen lainan suoraan pankkitilillesi.

Ennen monet halvalla vippejä tarjoavat yritykset yrittävät rahoittaa vippejään juuri tekstiviestikulujen avulla. Pikavippi pankkitunnuksilla oli ratkaisu tähän ongelmaan, sillä parhaimmillaan silloin ei tarvinnut lähettää yhtään viestiä vippiyrtiyksen suuntaan. Joissain tilanteissa TUPAS-tunnistautumisen lisäksi täytyy lähettää ylimääräinen tunnistautumisinformaatio tekstiviestillä, mutta jotkin yritykset lähettävät tällöinkin vain tunnistautumiskoodin kännykkään, joka kirjoitetaan nettisivun lomakkeeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaprosessin aikana ei tarvitse lähettää yhtään viestiä. 

Pikavippi pankkitunnuksilla erottaa jyvät akanoista

Pikavippi pankkitunnuksilla on hyvä tapa erotella heikot ja vahvat pienlainayritykset toisistaan. Koska pienlaina-ala käy tällä hetkellä suurta myllerrystä siitä, kuka selviää kokoajan kovempien esteiden edessä, tarjoaa pankkitunnuksilla otettu pikavippi hyvän mittarin tilanteeseen.

Vain suurimmat ja vahvimmat pienlainayritykset pystyvät kilpailemaan markkinoilla tasapainoisesti vuoden 2015 jälkeen, sillä alle 2000 euron lainojen korkokatto on niin tiukka. Rahaa on pistettävä liikkeelle moninkertaisesti edeltävään verrattuna, joten yksikertaisesti kassan on pakko olla tarpeeksi syvä. Vaikka loppujen lopuksi bisnes olisikin tuottoisaa, ei bisnestä voi pyörittää, jos materiaali loppuu kesken muutaman ensimmäisen miljoonan jälkeen.

Pikavippi pankkitunnuksilla onnistuu siis vain parhailta lainafirmoilta. Näitä on jäljellä kuitenkin vielä sen verran, että tiukka vertailu on erittäin suotavaa!

Lainaamisen aikarajoitus ei silti muutu

Pikavippi pankkitunnuksilla on nykyään erittäin yleinen tapa ottaa vippi, mutta kuten nykyään myös tekstiviestillä otetussa vipissä, myös pankkitunnuksilla otetussa vipissä on aikarajat, jolloin pikavippiyritys voi lain puitteissa siirtää rahat tilillesi. Yleensä tämä aikaraja vipin ottamiseen pankkitunnuksilla on noin 7-23, mutta se vaihtelee jonkin verran vippiyrityksittäin.

Tämä rajoitus tulee suoraan laista, joka pyrkii ehkäisemään pikavippien väärinkäyttöä niissä tilanteissa, joissa lainanhakijalla ei välttämättä ole täyttä kontrollia omista toimistaan. Pikavippi pankkitunnuksilla ehkäisee esimerkiksi ravintoloissa ilta-aikaan otettuja lainoja siinä määrin, että lainaamiseen ei riitä pelkkä tekstiviesti.