Pikavippi laskulla sähköpostiin

Kirjoittanut Vippaaja - 10.11.2013

Suuri osa nykyisistä vippifirmoista tarjoaa mahdollisuutta ottaa vippi niin, että lasku tulee sähköpostiin. Vipin lasku ei ole kuitenkaan ainoa sähköpostiin tuleva viesti, sillä Suomen laki velvoittaa vippiyritystä esittämään laina-ehdot hakijalle yksilöllisesti. Ehdot eivät mahdu millään peräkkäisiin tekstiviesteihin, joten vippiyritykset käyttävät sähköpostia apuna.

Sähköpostiin tuleva lasku on usein pdf-muodossa tai tekstillä kirjoitettuna. Toisena vaihtoehtona useat vippiyritykest tarjoavat perinteistä paperilaskua, joka kuitenkin on monen vippaajan kannalta vaivalloinen tapa maksaa lasku. Vippilasku sähköpostiin säästää selvästi aikaa ja on hyvin toimiva tapa maksaa laina takaisin. Siksi kyseinen tapa onkin niin suosittu vippifirmojen keskuudessa eikä tapa muuttunut pikavippilain uudistuksen jälkeen kesäkuussa 2013.

Hanki pikavippi sähköpostiin seuraavista yrityksistä

Kaikki alla olevat vippiyritykset myöntävät pikavippejä sähköpostilaskulla.

YritysLainamäärätIkärajatHae lainaa tästä
Credit24100 e - 1000 eK19

Miten saan vippilaskuni sähköpostiin?

Kun olet päättänyt minkä vipin haluat ottaa, mene vippifirman sivuille. Tarkista lainaehdoista, millä tavalla lasku lähetetään. Vaihtoehdot ovat joko postitse tai sähköpostilla. Jos vippifirma tarjoaa sähköpostilla otettavaa vippiä, siirry lainaamaan. Lainatessasi vippiä löydät sivustosta riippuen jonkinlaisen valintamahdollisuuden halutusta laskutustavasta, esimerkiksi valintanapin "Pikavippi laskulla sähköpostiin".

Tämän jälkeen valinta on tehty ja sinun tarvitsee vain jäädä odottamaan vippiä ja laskua.

Laskussa voi olla suora linkki verkkopankin sivuille, josta saat maksettua vipin omilla tunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit joutua kirjoittamaan laskun käsin verkkopankin sivulle.