Pikavippi ilman kuluja tai korkoa

Kirjoittanut Vippaaja - 11.1.2015

Myös pikavippilain uudistuksen jälkeen ensilainaajan on mahdollista saada pikavippi ilman kuluja ja korkoa myös vuoden 2015 jälkeen. Tätä mahdollisuutta tarjoavat tällä hetkellä alla olevassa taulukossa mainitut yritykset. 

Vaikka pikavipin ottaminen ilman kuluja voi tuntua jotenki väärältä tai huijaukselta, ei se ole mitään muuta kuin pienlainayrityksen tapa houkutella uusia asiakkaita. Jos olet pikavippejä vastaan, on tämä hieno mahdollisuus pelata rahaa pois pienlainayritysten pusseista, sillä lainan tarjoajille muodostuu aina kuluja rahan lainaamisesta. Kyse onkin siitä, että yritys toivoo saavansa asiakkaan koukkuun ja ottamaan seuraavaksi kalliita lainoja.  Jos et halua tukea pienlaina toimintaa, ota pikavippi ilman kuluja!

Muista kuitenkin, että voit käyttää tämän mahdollisuuden vain kerran yritystä kohden. Vaikka tämä tarjous ei ole vippiyritykselle millään lailla itsessään edullinen, luottavat he siihen, että huomattuasi kuinka luotettavasti ja nopeasti lainaprosessi toimii, lainaat tulevaisuudessakin.

Valitse ilmainen vippisi näistä vaihtoehdoista

Kaikki alla olevassa taulukossa ilmoitetut vipit ovat ilmaisia.

Pikavippi ilman kuluja on kuin palkkaennakko

Pikavippi ilman kuluja voi tuntua absurdilta tarjoukselta, mutta se on täsmälleen sitä, mitä nimi lupaa. Saat rahaa ilman korkoa ja kuluja.

Pikavipin ottaminen tuntuu aluksi vieraalta ja riskien tiedostaminen on erittäin tärkeä vaihe päättäessä lainan tarpeellisuudesta. Tämä hankaluus on myös pikavippiyritysten tiedossa ja osalla yrityksistä on oiva tarjous juuri ensilainaajille. Yritykset ovat valmiita todistamaan pikavippien maineen vääräksi ja tarjoavat sinulle ensimmäisen pikavipin ilman kuluja tai korkoa eli siis täysin ilmaiseksi. Maksat täsmälleen saman summan takaisin, jonka olet lainannut.

Mielessä voi pitää myös sen, että pikavippi ilman kuluja on kuin palkkaennakko. Et menetä senttiäkään rahaa, mutta saat palkan pari viikkoa ajoissa. Kelpaisiko? 

Ilmaisten vippien tulevaisuus

Jos pystyt hoitamaan raha-asiasi kunnolla, voi ilman kuluja oleva pikavippi olla päiväsi pelastus. Enää ei tarvitse sinnitellä viimeistä viikkoa ennen palkkapäivää pelkän nuudelin voimalla, vaan rahan saa ennakkoon, ilman kuluja.

Tämä luksus ei kuitenkaan välttämättä jatku loputtomiin, sillä eduskunta puuhaa kovin uutta pikavippejä rajusti rajoittavaa lakia. Tottahan se on, että vipeistä koituu ongelmia, jos niitä ei osaa käyttää oikein. Toinen kysymys onkin, onko rajoitusten tekeminen oikea ratkaisu vai pitäisikö ennemmin pohtia ratkaisua ongelmiin, jotka johtavat nuoret vippikierteisiin.

Allekirjoittanut ei usko, että vipeistä johtuvat luottohäiriöt vähentyvät ollenkaan, jos alle 1000 e vippien ottaminen käytännössä kielletään. Henkilö joka ongelmissaan tarvitsee rahaa, ottaa joka tapauksessa vipin. Oli se sitten 50, 200 tai 1200 euroa.

Vaikka nyt päädytkin ottamaan ilmaisen vipin ilman korkoa tai kuluja, muista oma vastuusi. Älä joudu pikavippikierteeseen. Hoida laskusi ajallaan, äläkä ota niiden hoitamista varten uutta pikavippiä. Vaikka vippi ilman kuluja tuntuukin kuin ilmaiselta rahalta, se täytyy kuitenkin maksaa pois ajallaan.