Pikavippi ilman puhelinta

Kirjoittanut Vippaaja - 11.1.2015

Pikavippi ilman puhelinta on mahdollista saada useasta eri pikavippiyrityksestä. Koska pikavippien hinnoissa on eroja, vertaile halvimpia pikavippejä! Supervippi.com tarjoaa kattavan pikavippivertailun, josta kuka tahansa löytää itselleen edullisimman lainan nopeasti. Tällä sivulla esittelemme kaikki pikavippiyritykset, jotka tarjoavat pikavippejä ilman puhelinta.

Vuoden 2013 kesäkuun lakimuutoksen jälkeen pikavippiyritykset velvoitetaan tarjoamaan lainaa ilman minkäänlaisia kustannuksia. Tämä koskee myös puhelimella otettuja pikavippejä. Uudistus oli odotettu ja hyväksi pienlaina-alalle, jota on viime vuosien aikana varjostanut piilokulut ja korkojen kiskonta.

Lakimuutoksen jälkeen pienlainan ottaja voi olla varma siitä, mitä joutuu maksamaan lainastaan takaisin. Koska eri pikavippiyritykset tarjoavat pikavippejä kuitenkin eri hinnoilla, kannattaa tehdä tarkkaa vertailua siitä, mikä laina on itsellesi edullisin. Koska pikavippiyrityksiä on paljon ja osan sivustot vähän epäselviä todellisten lainakulujen osalta, tarjoamme sinulle apu. Supervippi.com huolehtii siitä, että saat tehtyä lainavertailua helposti ilman ylimääräistä selailua nyt ja myös vuonna 2015. 

Saat pikavipin ilman puhelinta näistä yrityksistä 

Alla olevat yritykset tarjoavat pikavippejä ilman puhelinta. Vertaile!

YritysLainamäärätIkärajatHae lainaa tästä
Credit24100 e - 1000 eK19
Ekstraluotto50 e - 2000 eK21
Euroloan100 e - 5000 eK18
OmaLaina.fi100 e - 20000 eK20 - K22
Pikavippi.fi100 e - 200 eK18

Saat vipin ilman puhelinta mistä tahansa haluamastasi vippifirmasta. Voit vaihtoehtoisesti käyttää Supervippi.com:n vippivertailua ja varmistaa vielä ennen valintaa vippifirman sivulta, että lainaehtojen mukaan on mahdollista saada pikavippi ilman puhelinta.

Vippi ilman puhelinta on hyvä vaihtoehto vipin ottamiseen muutenkin kuin sen helppouden takia. Kun et maksa turhaan tekstiviestikuluista, säästät selvää rahaa. Jotkin vippiyritykset myös yrittävät tarjota näennäisesti halpoja vippejä, joissa kuitenkin tekstiviestit aiheuttavat sellaisia piilokuluja, että vipit eivät enää pärjäisikään vertailuissa.

Pikavippi ilman puhelinta vähentää riskiä

Vuoden 2015 jälkeen pikavippi ilman puhelinta on ainoa tapa ottaa pienlainaa, jos et ole jo valmiiksi pienlainayrityksen asiakas. Tämä vähentää selkeästi lainaamisen riskiä, sillä lainantarjoaja tietää kuka olet, mutta samalla kukaan ulkopuolinen ei voi ilman pankkitunnuksiasi ottaa lainaa nimissäsi.

Pankkilainaan verrattua riski on edelleen hieman suurempi, sillä lainasopimukseen ei vaadita henkilökohtaista paikallaoloa ja allekirjoitusta, mutta edeltäviin periaatteisiin verrattua kyseessä on moninkertaisesti turvallisempi tapa ottaa pientä lainaa.

Turvallinen ja nopea tapa ottaa vippi ilman tekstiviestiä

Lainaa haettaessa tulee varmistautua, ettei joudu maksamaan ylimääräisiä piilokuluja. Ota pikavippi ilman puhelinta niin säästät lainakuluissa huomattavasti!

Alun alkujaan vippejä otettiin pelkästään tekstiviestillä. Tästä ajasta on kuitenkin kulunut reilusti aikaa ja lakimuutoksen takia vipin ottajan täytyy tänäpäivänä tunnistautua esimerkiksi nettipankin välityksellä, ennen kuin voi saada vipin tililleen. Nykyään vippi ilman tekstiviestiä onkin erittäin suosittu tapa ottaa vippi, sillä vippaajan täytyy joka tapauksessa käyttää tietokonetta tunnistautumiseen. Miksei sitten samalla täyttäisi yhden ylimääräisen lomakkeen suoraan netissä ja saisi vippiä tililleen pienimmällä mahdollisella vaivalla.

Kun et joudu käyttämään yhtään ylimääräistä elektronista laitetta, täyttämään yhtään ylimääräistä lomaketta tai luovuttamaan mitään ylimääräisiä tietoja, todennäköisyys tietoturvariskeihin pienentyy huomattavasti. Yksi tämänlainen riski on oman puhelinnumeron liittäminen vipin ottamiseen. Suuri osa vippifirmoista tarjoaa mahdollisuutta liittää oma puhelinnumero verkkotunnistautumiseen, jotta seuraavalla kerralla voisit ottaa vipin pelkällä puhelimella. Tällöin saat usein erityisen pin-koodin, mitä käytät vipin ottamiseen.

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että kuka tahansa pin-koodin tietävä voi ottaa vipin nimissäsi yhdellä tekstiviestillä kunhan saa puhelimesi käyttöönsä. Jos et halua altistua mm. tälle riskille, vippi ilman tekstiviestiä netin kautta on juuri oikea valinta kohdallasi.

Verkkohakemuksella otettu vippi ilman tekstiviestiä on turvallisuuden lisäksi myös huomattavan nopea tapa ottaa vippi. Muutenkin pakollisen tunnistautumisen lisäksi sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi lomake, jolla kerrot mm. haluamasi lainasumman, laina-ajan ja tilinumeron. Lomakkeen täytön ja hyväksymisen jälkeen vippi tulee tilillesi helposti ja täysin ilman tekstiviestejä.

Vippi ilman puhelinta säästää rahaa

Kuten mainittu, vipin ottaminen puhelimella vähentää pikavipin kokonaiskulujasi muutamalla eurolla. Osa yrityksistä yrittää rahastaa asiakkaitaan puoliksi huijaamalla heitä yllättävän suurilla tekstiviestikuluilla, joita syntyy niistä muutamista tekstiviesteistä, joita luotonhakuprosessiin muka välttämättä vaaditaan.

Yleinen tapa on pyytää 1,90 e hinta jokaisesta tekstiviestistä, jota vipin ottamisessa tarvitaan. Näitä viestejä tarvitaan lähes poikkeuksetta kaksi, joten kokonaiskustannukset nousevat prosentuaalisesti huomattavasti.

Kun otat vipin ilman puhelinta, säästät nämä rahat suoraan ja voit olla varma, että sinulta peritään vain etukäteen ilmoitettu summa.