Pikavippi 2013

Kirjoittanut Vippaaja - 1.5.2013

Vuonna 2013 pikavippi on mahdollista saada lähes yhtä helposti kuin edeltävänäkin vuonna. Kesäkuussa 2013 tullut pikavippilaki muutti alan toimintaa selkeästi, mutta laki ei kuitenkaan lopettanut alaa kokonaan. Tällä hetkellä ala etsii omaa muotoaan ja tarjolle tulee eri tyyppisiä lainatuotteita jatkuvasti.

Sivustollamme kaikki pikavipit on päivitetty kesäkuun 2013 jälkeen, joten voit luottaa vertailuumme tälläkin hetkellä.

Ota pikavippi - kesäkuu 2013

Koska sivustomme tietoja päivitetään jatkuvasti, voit luottaa vertailuumme tälläkin hetkellä. Siirry pikavippivertailuun ja löydä itsellesi halvin pikavippi 2013

Vertailumme on päivitetty kesäkuun 2013 lakimuutoksen jälkeen.

Pikavippilain muutos 2013

Kesäkuu 2013 muutti pikavippien ottamista. Uusi pikavippilaki rajoittaa pikavippiyritysten toimintaa vuonna 2013 seuraavasti:

  • Kesäkuun 2013 pikavippilaki koskee kaikkia alle 2000 eur pienlainoja ja –luottoja.
  • Kaikille pikavipeille määrätään suurimmaksi mahdolliseksi todelliseksi vuosikoroksi 50 % + korkolain muikainen viitekorko 1 %.
  • Korkoon lasketaan mukaan kaikki pikavipin ottoon, muuttamiseen ja maksamiseen liittyvät kulut.
  • Pikavipin lainaamisesta ei saa velottaa mitään tekstiviestikuluja.

Näiden muutosten ansiosta pikavippien luonne muuttui selkeästi ja pikavippiyritykset kehittelivät uusia tapoja ottaa pientä lainaa. Osa näistä tavoista voitaisiin luokitella lain kiertämiseksi, mutta ainakin vielä nämä tavat ovat hyvin suosittuja ottaa pikavippi 2013 kesäkuussa.

Vaikka laki vaikeuttaa pienten lainojen ottamista, lainojen tarve ei katoa mihinkään. Tästä syystä aina tulee olemaan tapoja ottaa pientä lainaa, vaikka tavat olisivatkin nimetty joksikin muuksi kuin pikavippien lainaamisiksi.

Lue lisää pikavippilain muutoksesta Talouselämän artikkelista.

Pikavippien ajantasaisuus vuonna 2013

Supervippi.com ylläpitää omaa tietokantaansa manuaalisesti. Tämä varmistaa sen, että tietomme ovat aina ajan tasalla. Päivittämiseen ei käytetä automaattisia ohjelmia, jotta tietokannan oikeellisuudesta voidaan varmistua eikä kantaan pääse virheellisiä merkintöjä.

Pikavippi 2013 –muutos on ollut hyvin suuritöinen niin pikavippiyritysten kuin pikavippivertailuidenkin osalta. Tästä syystä suurin osa pikavippivertailuista ei ole ajan tasalla ja vertailua tekevä voi helposti tuskastua, kun suurin osa linkeistä ei toimi.

Pikavipit vuonna 2013 voivat tuntuvat mahdottomalta ottaa, mutta tästä ei kuitenkaan ole kyse. Pieni osa pikavippivertailuista, oma vertailumme lukuun ottaen, elää ajan hermolla ja on päivittänyt pikavippitietonsa ajan tasalle.