Omalaina - lainan kilpailutus puolestasi

Kirjoittanut Vippaaja - 29.3.2014

Omalaina on uusimpia lainantarjoajia Suomessa ja yksi niistä harvoista, jotka aloittivat toimintansa vuoden 2013 pikavippilain muutoksen jälkeen. Omalaina tarjoaa pikavippejä ja kulutusluottoja muutamista sadoista tuhansiin euroihin.

Tutustu Omalainan lainoihin!

Omalaina kilpailuttaa puolestasi

Omalaina lainapalvelu eroaa tavallisista lainantarjoajista huomattavasti, sillä yritys ei pelkästään lainaa rahaa vaan myös kilpailuttaa lainan puolestasi. Tällä tavoin saat varmasti edullista lainaa juuri sopivan määrän juuri sopivaksi ajaksi. 

Tällä hetkellä pienin Omalainan tarjoama laina on 100 euroa. Tämä on huomattavan pieni summa, kun ottaa pikavippilain uudistuksen luoman trendin, jossa keskimääräiset lainasummat lähes kymmenkertaistuivat.  Vain muutama muu lainantarjoa tarjoaa näin pieniä summia, mikä on yksi Omalainan kilpailuvalteista. 

Suurimmillaan Omalainasta saa tällä hetkellä lainaa 6000 euroa. Myös tässä suhteessa Omalainalla on etua kilpailijoihinsa verrattuna, sillä vain harva pikalaina-alalla toimiva yritys tarjoaa lainaa tuhansia euroja. 

Myöskään laina-aikojen suhteen Omalainan lainatarjonnassa ei ole mitään valittamista. Lainasummasta riippumatta laina-aika on vähimmälläänkin vuoden. Enimmillään lainaa saa viiden vuoden laina-ajalla. Muutaman sadan euron pikavippiä ottavalle vuoden laina-aika voi tuntua pitkältä ajalta, mutta todellisuudessa on täysin sama asia, maksaako lainan viikon jälkeen vai vasta vuoden päästä.

Täysin suomalainen palvelu

Suurin kilpailuvaltti Omalainalla on sen täysi suomalaisuus. Suomalaisten palveluiden osuus lainamarkkinoilla on pienentynyt huomattavasti kilpailun kiristymisen ja lain tiukkenemisen myötä. Jäljelle on jääneet ne lainantarjoajat, jotka pystyvät toimimaan alalla kannattavasti vaikka lakimuutokset ovat asettaneet huimat haasteet pienlaina-alan mahdollisuuksille tehdä tulosta. Tämä on hyvä uutinen kuluttajille, sillä jäljelle jääneillä lainantarjoajilla ei ole varaa kepulikonsteihin huonon maineen saamisen pelossa. 

Omalaina on pystynyt tässä kilpailutilanteessa säilyttämään sataprosenttisen suomalaisomistajuutensa ja vieläpä tarjoaa alan halvimpia lainoja yhdellä alan laajimmista palveluvalikoimista. 

Omalaina on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista, etsitpä pientä pikavippiä tai suurempaa kulutusluottoa!