Mistä rahaa nopeasti?

Kirjoittanut Vippaaja - 16.2.2014

Rahapula iskee usein yllättäen. Yleensä apua pystyy saamaan lähipiiristä, sukulaisilta tai kavereilta, mutta aina tähän ei ole mahdollisuutta. Kun joutut selviytymään rahapulasta yksin, on sinulla käytännössä kaksi mahdollisuuta: tehdä rahaa tai lainata sitä. 

Rahan tekeminen ei tavallisimmin ole lyhyessä aikataulussa kovin helppoa, työtä kun ei yleensä ole noin vaan tarjolla, mutta tähänkin löytyy monia käteviä ratkaisuita. Pienen summan lainaaminen sitä vastoin on hyvin helppoa. 

Pikavippejä on tarjolla pilvin pimein ja viimeisimpien lakimuutosten jälkeen pienlaina-ala on puhdistunut erittäin paljon. Voit olla varma siitä, että pienlainayritykset toimivat oikeudenmukaisesti ja maksat korkoa vain sen verran kuin lainaprosessin alussa on sovittu.

Mistä rahaa netistä nopeasti?

Mielipidetutkimukset, rahapelien pelaaminen ilmaisella alkupanoksella ja kultaesineiden myyminen ovat ehkä kolme helpointa ja nopeinta tapaa saada vähän rahaa käyttöön pienellä vaivalla.

Mielipidetutkimukset netissä

Mielipidetutkimuksiin haetaan jatkuvasti koehenkilöitä ja tästä hyvästä on saatavissa pieniä palkkioita jokon rahan, lahjakorttien tai tavaran muodossa. Seuraavat vaihtoehdot ovat suosittuja. Tarkastele!

MielipideMaailma

Toluna

Pelaa rahapeleja ilmaisella alkupanoksella

Netissä olevia rahapelejä pääsee useasti pelaamaan ilmaisella alkupanoksella. Tätä panosta täytyy käyttää itse rahapelin pelaamiseen, mutta hyvällä tuurilla plussalle jäätäessä voit nostaa voitot suoraan omalle tilille. Jotkin nettikasinot vaativat pienen alkupanoksen sijoittamista ja tämän jälkeen moninkertaistavat tämän panoksen. Esim. 20 euron sijoituksella voit saada jopa 100 euroa pelirahaa. Vaikka tässä on tietysti omat riskinsä, voi se olla ottamisen arvoinen.

Kultaesineet rahaksi

Kultaa voi muuttaa rahaksi yksinkertaisesti. Kullan hinta on tällä hetkellä mukavan korkealla, joten pakon edessä kaapissa lojuvat kultaesineesi voi olla kannattavaa muuttaa järkevämpään käyttöön rahan kautta. Verkkokulta tarjoaa helpon ja luotettavan palvelun vaihtaa kultaesineesi rahaksi. Tilaat palvelun kautta vakuutetun myyntipakkauksen, jonka sisällä palautat kultaesineesi postitse. Postin saavuttua Verkkokullan palvelupisteeseen saat arviopäätöksen ja rahat tilillesi 12 tunnissa.

Verkkokulta

Mistä lainaa nopeasti?

Jos olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa, on ehkä yksinkertaisin tapa saada rahaa nopeasti käyttöön ottamalla lainaa netistä. Pikavippi on nykyään hyvin turvallinen ja nopea tapa ottaa pientä lainaa kohtuullisella korolla. Voit maksaa lainan takaisin esimerkiksi seuraavasta palkasta tai vaikka vasta vuoden päästä. Parhaimmassa tapauksessa voit saada jopa lainan ilmaiseksi.

Etsi itsellesin halvin pikavippi pikavippivertailusta

Muista kuitenkin, että kuten kaikki lainaaminen, myös pikavippi tulee maksaa ehdottomasti ajallaan takaisin. Mediassa paljon kohua herättävät onnettomat ihmiset, jotka ovat joutuneet pikavippikierteeseen, ovat ottaneet lainaa ilman takaisinmaksumahdollisuutta oman varallisuuden näkökulmasta. Tämä ei missään nimessä ole oikea vaihtoehto hoitaa omia rahaongelmiaan.