Pikavippi heti tilille

Kirjoittanut Vippaaja - 7.1.2014

Kun rahantarve iskee, on hyvä löytää apu nopeasti ja läheltä. Pienien summien lainaaminen on internetin välityksellä hyvin yksinkertaista, mutta suurempien summien osalta myös perinteisestä pankista saa nopeasti lainaa. Nopeinta on kuitenkin ottaa pikavippi heti tilille netistä.

Vertailemme tässä artikkelissa pienlainojen ja pankkilainojen hyviä ja huonoja puolia. Onko pienlainojen korot todella niin älyttömiä kuin väitetään? Voiko pankista todella saada lainaa alle viikossa? Onko henkilötietoni vaarassa internetin välityksellä tehtävien lainahakemusten yhteydessä? Onko pankista järkevää ottaa alle tuhansien eurojen lainaa? Ja kuinka paljon lainaa voin saada ilman takaajaa?

Kaikki nämä kysymykset ovat hyvin oleellisia lainahakemuksen onnistumisen ja kulujen minimoimisen kannalta. Ihmisten rahantarve ei tule koskaan loppumaan, joten valinnanvaraa eri tyyppisissä lainatuotteissa on ylen määrin. Eri asia onkin, onko kaikissa lainatuotteissa mitään järkeä asiakkaan kannalta. Tosiasia kuitenkin on, että lainaprosessit ovat parhaimmillaan erittäin nopeita ja voit saata pikavipin heti tilille!

Pikavippi heti tilille netistä

Pienlainat on suunniteltu akuuttiin rahantarpeeseen, jolloin lainasummat kuitenkin pysyvät kohtuullisen pieninä. Tällöin puhutaan muutamista sadoista euroista enintään tuhanteen euroon ylettyvistä summista. Saat pikavipin heti tilille ja ongelma poistuu kohtuullisen edullisesti.

Yritys Aukioloaika Hakemus + rahat tilillä Lainamäärä Ikäraja Hae lainaa tästä
Vivus klo 7-23 5 min + 15 min 50 e - 400 e K20
Credit24 klo 8-22 5 min + 1 min 100 e - 3000 e K19
Pikavippi.fi klo 8-22 5 min + 1 min 100 e - 200 e K18
Blue Finance klo 7-23 5 min + 15 min 100 e - 300 e K18

Pienlainojen hyvät puolet

  • laina heti tilille
  • pienemmät summat
  • euromääräiset korot pieniä

Pienlainojen huonot puolet

  • ei mahdollisuutta suurempiin lainoihin
  • vertailun vaikeus ilman ulkopuolista apua

Lainaamisen nopeus kompensoidaan suhteellisen korkeilla korkokuluilla. Lainaprosessissa kaikki ylimääräiset kysymykset jätetään kysymättä eikä lainan takaajalle tai takaamiselle ole tarvetta. Tällöin lainaajan riski tietysti suurenee, joten myös lainasta perittävä korko suurenee. Pienissä summissa suuretkaan korkoprosentit eivät tunnu hirvesti, sillä laina-aika on tavallisimmillaan muutamia viikkoja.

Suurempaa lainaa nopeasti tilille pankista

Pankkilainat on suunniteltu vastaavasti suurempiin hankintoihin. Tällöin lainapäätöstä on todennäköisesti harkittu jo jonkin aikaa, rahan käyttökohde ja lainasumma ovat tarkasti mielessä ja lainan takaisinmaksusuunnitelma on varmistettu järkeväksi.

Yritys Aukioloaika Hakemus + rahat tilillä Lainamäärä Lainaehdot
Osuuspankki klo 10-16:30 1 h + 48 h 1000 e - 500 000 e Takaus
Nordea klo 10-16:30 1 h + 72 h 2000 e - 500 000 e Takaus

Pankkilainojen hyvät puolet

  • suuremmat summat
  • pienemmät korot
  • lainaustoiminnan ammattimaisuus

Pankkilainojen huonot puolet

  • ei yhtä nopea kuin pienlaina
  • takaamisen tarve

Vaikka kivijalkapankeista onkin jäänyt ehkä hieman kankea kuva, ei se tarkota sitä, etteikö pankista saisi lainaa nopeasti tilille. Varsinkin kun kyse on omasta pankistasi, konttorissa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Ajanvaraus on silti syytä tehdä ajallaan ja järjestää omat menonsa niin, että pankkiin pääsee paikanpäälle pankin suhteellisen lyhyen aukioloajan aikana.

Pankkilainoja myönnetään harvoin ilman takausta tai takaajaa. Lainaajalla täytyy myös olla järkevä lainan takaisinmaksusuunnitelma, jonka toimivuus on todistettavissa esimerkiksi säännöllisten palkkatulojen avulla. Pankit ovat lainan myöntämisessä pienlainayrityksiä konservatiivisempia ja pyrkivät välttämään kaikkea ylimääräistä riskiä viimeiseen asti. Tästä syystä lainanhakuprosessiin kannattaa valmistautua huolella, jotta on mahdollista saada lainaa nopeasti tilille.