Credit24

Kirjoittanut Vippaaja - 2.1.2013

Credit24 tarjoaa 50-3000 euron suuruisia lainoja aina 7 vuorokauden maksuajasta 24 kuukauteen. Tämän lisäksi he tarjoavat myös Joustolimiittipalveluitaan, joilla on mahdollista korottaa lainaa, muuttaa maksuaikaa tai ottaa lainalle maksuvapaata. Ainoat tarvittavat asiat ovat 19 vuoden ikä ja kunnossa olevat luottotiedot. Tietyillä lainoilla on erityisvaatimuksia, esimerkiksi kulutusluottoa saa hakea vain yli 22-vuotiaat joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Mahdollisuuksia hakea eri tyyppisiä ja erikokoisia lainoja on kolme: pikalaina, Express-laina sekä kulutusluotto. Suurimmat erot näillä eri tyypeillä on lainan suuruus, sekä laina-ajan pituus. Pikalaina on mahdollista 50-1500 euron summilla, sekä 7-90 vrk maksuajan puitteissa. Express-laina on sen sijaan hieman pitempi maksuajaltaan 300-1500 euroa, ja maksuaikaa 4-9kk. Lopuksi kulutusluotto, jonka suuruus kasvaa 300 eurosta aina 3000 euroon. Vastaavasti laina-aika kasvaa myös 10-24 kuukauteen.

Lainapalvelu on auki arkisin aina 8.00-22.00, lauantaisin 10.00-18.00 ja sunnuntaisin 12.00-18.00. Kuten suurimmalla osalla muistakin pikavippiyrityksistä, hekin tarjoavat asiakaspalvelua hieman suppeammin aikoihin verrattuna lainapalveluun. Tässä tapauksessa arkisin 9.00-17.00.

Uudet asiakkaat hakevat lainaa Credit24:n sivuilta seuraavasti:

  • Tunnistautuminen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla jollain seuraavan listan pankin tunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Aktia, S-Pankki, Tapiola Pankki tai Handelsbanken.
  • Tunnistautumisen jälkeen palataan takaisin Credit24:n omille sivuille, jossa täytyy syöttää henkilökohtainen matkapuhelinnumero. Mikäli täyttämät tiedot täsmäävät Väestörekisterin ja Fonectan tietokannoista löytyvien tietojen kanssa, lähetetään matkapuhelimeen turvakoodi, jolla pääsee siirtymään seuraavaan vaiheeseen lainan haussa
  • Seuraavassa vaiheessa pitää syöttää henkilökohtainen pankkitilinumero, sähköpostiosoite sekä pyydetyt lisätiedot
  • Lopulta valitaan minkälaisen lainan haluaa ottaa eri vaihtoehdoista, oli se sitten pikalaina, Express-laina tai kulutusluotto
  • Lopuksi hyväksytään vielä lainaehdot ja lainapäätöksen saa välittömästi Credit24-sivujen kautta. Mikäli lainapäätös oli myöntyisä, tulee matkapuhelimeen tekstiviesti joka kertoo lainasumman siirrosta pankkitilille.

Vanhat asiakkaat hakevat lainaa hieman yksinkertaisemmin:

  • Tunnistautuminen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, jotta varmasti tiedetään kuka on kyseessä
  • Matkapuhelinnumero on esitäytetty, ja ellei se ole muuttunut, voi siirtyä seuraavaan kohtaan
  • Lainahakemukseen on täytetty aiemmat lainahakemustiedot, joihin voi halutessaan tehdä muutoksia
  • Valitaan lainatuote, sekä laina-aika
  • Lopuksi hyväksytään lainaehdot ja lainapäätös tulee välittömästi. Onnistuneen lainan siirron varmistus tulee tekstiviestinä muutaman minuutin kuluttua.
Credit24 tukee pelkästään tietokoneella ja netissä tehtyjä lainahakemuksia.

Joustolimiitti

Credit24:n tarjoama Joustolimiittipalvelu mahdollista ajallaan maksavien asiakkaitten käyttöön nimensä mukaisesti joustoa lainoihin. Sillä on mahdollista korottaa aivoimen lainan suuruutta, pienentää lainan kuukausieriä, maksaa lainaa nopeammin takaisin jolloin rahaa säästyy, tai sitten ottaa lainalle maksuvapaata. Joustolimiitin eri mahdollisuudet vaihtelevat hieman uuden ja vanhan asiakkaan välillä, mutta pääasiassa se on vain pientä luottoa vanhalle asiakkaalle hieman enemmän. Joustolimiitti voidaan jakaa neljään eri osa-alueeseen:

Lainan korotus

Yli 3kk lainoilla 2 maksuerän jälkeen tai kun olet suorittanut vähintää 50% lainastasi maksusuunnitelman mukaisesti ja ilman maksuviiveitä. Tämä on sama uusille sekä vanhoille asiakkaille.

Lainan maksu pienemmissä erissä laina-aikaa pidentämällä

Yli 3kk lainoissa 2 maksuerän jälkeen tai kun olet suorittanut vähintään 50% lainastasi maksusuunnitelman mukaisesti ja ilman maksuviiveitä. Vanhoille asiakkaille tarjotaan samaa mahdollisuutta myös 2-3kk lainoissa 1 maksuerän jälkeen.

Maksuvapaan ottaminen

Kun olet suorittanut vähintään 1 maksuerän lainastasi maksusuunnitelman mukaisesti ja ilman maksuviiveitä. Täsmälleen sama uusille sekä vanhoille asiakkaille.

Rahan säästäminen korkoja pienentämällä maksamalla nopeammin:

Voit koska tahansa muuttaa lainasi maksuaikaa lyhyemmäksi tai suorittaa koko jäljellä olevan lainan loppuun. Täsmälleen sama uusille sekä vanhoille asiakkaille.